OSOBNÍ ÚDAJE?
Spolehněte se

Na horách si lidi odjakživa důvěřovali a spoléhali se jeden na druhého. Takže jako celoživotní horalové vám říkáme, že na nás je spoleh i co se vašich osobních údajů týká.

Kdo je správce?

Přece Fugas - formálně Mgr. Jiří Všetečka, Tylova 1083, 506 01 Jičín, IČ: 60925183 DIČ: CZ6704072111, vedený na Městském úřadě v Jičíně.

Právě on určuje, jak budeme vaše osobní údaje zpracovávat, za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a kteří lidé k nim budou mít přístup.

Máte otázky?

Jakékoliv dotazy ohledně vašich osobních údajů a jejich zpracování nám posílejte na email info@telemark.cz. Rádi odpovíme.

Jaké údaje zpracováváme?

Pouze takové údaje, které nám sami svěříte a které potřebujeme k tomu, abychom vás mohli informovat a edukovat formou emailů, zařadit vás do slevového systému, řádně plnit smlouvy a dostát naší zákonné povinnosti vystavovat daňové doklady a vést účetnictví. Zpracováváme tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailový či telefonní kontakt
  • poštovní adresa
  • fakturační údaje (název společnosti, IČO, DIČ, čísla bankovních účtů)
  • případně další údaje v závislosti na poskytnuté službě

Vaše jméno, adresu a fakturační údaje potřebujeme především pro vystavování a evidenci daňových dokladů, případně pro vaše zařazení do slevového systému.

Emailovou adresu používáme především k tomu, abychom vás mohli informovat o akcích, díky kterým ušetříte a poslat vám pár zajímavých tipů, které se venku vždy hodí.

Vaše osobní údaje (email a jméno) a informace o tom, jak nakládáte s našimi emaily (kdy je otevíráte, na jaké odkazy klikáte,...) využíváme k tomu, abychom vám posílali zprávy, které vás skutečně zajímají. Podle těchto údajů se totiž snažíme přizpůsobit obsah našich emailů vašemu vkusu. Pokud jste již naším zákazníkem, vnímáme jako náš oprávněný zájem posílat vám tyto emaily maximálně po dobu 10 let od poslední objednávky. Samozřejmě se ze zasílání emailů můžete kdykoliv odhlásit kliknutím na odkaz v patičce každého hromadného emailu.

Kdo má k vašim údajům přístup?

Naši zaměstnanci, kteří vám v obchodě i mimo něj pomáhají se správnou volbou vybavení. Taky naše účetní - na fakturách a daňových dokladech. A náš markeťák, který vytváří emaily tak, aby vás bavily. Jsme tým, ve kterém je každý z nás je vázán mlčenlivostí a proškolen v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů. 

Je-li to potřeba, některé osobní údaje se dostávají také do rukou správce IT, právního zástupce či přepravní společnosti. Taky využíváme službu Google Analytics, díky níž monitorujeme návštěvnost webu.

Co zaznamenáváme?

Při návštěvě webu www.sagitaoutdoor.cz zaznamenáváme vaši IP adresu, čas, který tu strávíte, stránky, které si prohlédnete a stránky, ze kterých přicházíte. Díky těmto údajům víme, kolik lidí navštíví naše stránky, jaký obsah vás zajímá a jak vám můžeme používání webu ještě zpříjemnit. 

Cookies pro cílení reklamy zpracováváme jen na základě vašeho souhlasu. Naše webové stránky můžete procházet také v režimu, který sbírání osobních údajů znemožňuje - používání cookies můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Jak vaše údaje chráníme?

Svědomitě a jak nejlíp umíme. Používáme moderní technologie, které odpovídají současnému stupni technického rozvoje. Provedli jsme taky nezbytná technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Jaká jsou vaše práva?

Samozřejmě máte právo vědět, že vaše osobní údaje zpracováváme, jaké údaje zpracováváme a jak s nimi nakládáme. Rovněž máte právo požadovat přístup k vašim osobním údajům a my máme povinnost vám potvrdit, zda vaše údaje
zpracováváme, či nikoliv.

Kdykoliv nás můžete požádat o opravu poskytnutých osobních údajů - pokud je uchováváme v nepřesné podobě.

Když budete chtít a nebude to vyloučeno například naší zákonnou povinností, vaše osobní údaje okamžitě vymažeme a nebudeme je už dále uchovávat.

Můžete nám omezit rozsah zpracování vašich osobních údajů - např. můžete zůstat v evidenci pro slevový systém, ale požádat o výmaz z databáze pro zasílání emailů.

Kdyby se vám něco nezdálo, máte právo na nás podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Máte právo na přenos osobních údajů na jiného správce. Na požádání zašleme vaše údaje jinému subjektu, který je bude zpracovávat.

Můžete vznést námitku, pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracováváme neoprávněně.

Ze zasílání emailů a obchodních sdělení se můžete kdykoliv odhlásit kliknutím na odhlašovací odkaz v patičce každého takového emailu.

Všechna uvedená práva můžete uplatnit písemnou formou a my vám do 30 dnů od obdržení žádosti odpovíme. Nezapomeňte připojit svou emailovou adresu, na kterou vám pošleme ověřovací email - abyste prokázali, že jste to opravdu vy. Pokud nám nepošlete svou emailovou adresu nebo jinak neprokážete svou totožnost, nemůžeme vaší žádosti vyhovět.

Když to shrneme

Tak díky našemu kontaktu - ať už online nebo offline - získáváme vaše osobní údaje. Od okamžiku jejich získání s nimi nakládáme podle našeho nejlepšího vědomí a svědomí a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů.

Tyto zásady zpracování jsou platné od 25.5.2018.

Naše zkušenosti do vaší schránky

Nechte nám tu kontakt a my vám jednou za měsíc pošleme pár dobrých tipů, co se venku vždycky hodí. A nebojte, vaše osobní údaje máme pod kontrolou. Přesvědčte se >>
sagita_logo
Husova 59, 506 01 Jičín
info@telemark.cz
+420 493 535 985
Mgr. Jiří Všetečka
Tylova 1083, 506 01 Jičín
IČ: 60925183
DIČ (VAT): CZ6704072111
Účet: 156887461/0300 ČSOB, a.s. – pobočka Jičín
IBAN: CZ83 0300 0000 0001 5688 7461
SWIFT: CEKOCZPP